JMI Ejendomme A/S

Norvangen 3 D, opg. D, 1. sal

4220 Korsør

Tlf. nr.: 47 39 30 08

Algade 43, 1. tv.

Går du og drømmer om en lys og nyistandsat lejlighed med højt til loftet, hyggelig atmosfære og masser af sjæl?

 

I en af Korsørs ældste gader, får du muligheden for at leje stor nyistandsat lejlighed i en ejendom, der emmer af historie, men samtidig står flot og total ny-renoveret både i opgangen og indvendigt i de fire tilknyttede lejligheder. Lejligheden har tidligere huset byens gamle telefoncentral, hvor telefondamerne sad på rad og række og styrrede omstillingsbordet.

 

Lejligheden byder på et veldisponeret boligareal på 130 m2, som er fordelt på en stor lys stue, to gode værelser, rummelig entre, badeværelse og stort køkken samt flotte trægulve i hele lejligheden.

 

Lejligheden har en entré med god plads til garderobe. Herfra træder du ind i den store lyse stue med vinduer ud mod Algade. Fra stuen er der adgang til stort lækkert værelse/kontor samt til køkkenet, der er godt indrettet med hvidt inventar og alt i hårde hvidevarer, herunder f.eks. opvaskemaskine. Med direkte adgang fra køkkenet er lejlighedens rummelige soveværelse med plads til god opbevaring. Og sidst men ikke mindst byder lejligheden på badeværelse med skabsarrangement og bruseniche samt mulighed for egen vaskesøjle.

 

Mulighed for parkering i gården samt adgang til eget opbevaringsrum.

 

Lejligheden er placeret centralt i Korsør midtby med byens butikker lige rundt om hjørnet og med kun 3 minutters gang til Føtex samt få minutter på en cykel til badestrand og Korsør lystskov.

 

Husleje Kr. 7.900,-

Forbrug Kr. 1.888,-

Værelser 3

Kvm 130

Overtagelse Snarest

Lejeperiode Ubegrænset

Husdyr Nej

Energiklasse C

Depositum 3 + 2 mdr. husleje