JMI Ejendomme A/S

Norvangen 3 D, opg. D, 1. sal

4220 Korsør

Tlf. nr.: 47 39 30 08

Algade 43, 2.tv.

Går du og drømmer om en lys og nyistandsat lejlighed med hyggelig atmosfære og masser af sjæl?

 

I en af Korsørs ældste gader, får du muligheden for at leje helt nyistandsat lejlighed i en ejendom der emmer af historie, men samtidig står flot og total nyrenoveret både i opgangen og indvendigt i de fire tilknyttede lejligheder.

 

Lejligheden byder på et  boligareal på 78 m2 med hyggelige skråvægge, som er fordelt på entre, køkken-alrum/stue, stort soveværelse og værelse samt badeværelse. Der er flotte trægulve i hele lejligheden.

 

Lejligheden har en entré med plads til garderobe. Herfra direkte adgang til både badeværelse og køkken/stue. Flot lyst køkken, der er godt indrettet med hvidt inventar og alt i hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine og plads til egen vaskemaskine. Køkkenet er i direkte i forbindelse med stuen med udsigt til Algade og Baggade og med flotte nye trægulve. Fra stuen er der adgang til de to gode værelser. Ydermere byder lejligheden på badeværelse med bruseniche.

 

Tilhørende garderobeskab på fælles trappeafsats samt skur i gården.

 

Lejligheden er placeret centralt i Korsør midtby med byens butikker lige rundt om hjørnet og med kun 3 minutters gang til Føtex samt få minutter på en cykel til badestrand og Korsør lystskov.

 

Husleje Kr. 6.600,-

Forbrug Kr. 800,-

Værelser 3

Kvm 78

Overtagelse 1. oktober 2020

Lejeperiode Ubegrænset

Husdyr Nej

Energiklasse C

Depositum 3 + 2 mdr. husleje